Online event

ANSAs karrieredager 8.-9. juni

Møt spennende bedrifter, offentlige instanser og andre aktører i norsk næringsliv!

8 June 14:00 - 16:00 CEST

Add to calendar


Organised by ANSA

Velkommen til ANSAs digitale karrieredager!

 

Føler du deg klar for å bevege deg ut i arbeidslivet? Har du det meste på stell og en jobb som venter på deg etter studiene? Gratulerer, du er heldig! 

 

Ikke alle glir rett over i drømmejobben etter endt studiegang. De færreste gjør det, egentlig. For mange er overgangen mellom studier og arbeidsliv fylt med store spørsmål, nysgjerrighet, iver, stress og en dæsj motgang. Etter å ha hatt et konkret arbeidsmål i flere år, er mulighetene plutselig åpne. Hvor går veien nå? Hvilke spilleregler gjelder? Hvordan skal akkurat du få jobben?

 

Frykt ikke – karrieredagene skal hjelpe deg med å bli klar for arbeidsmarkedet. Du vil få verdifullt påfyll om teknikker og strategier som hjelper deg som jobbsøker, og du vil få mulighet til å bli kjent med og knytte kontakt med flere aktører i næringslivet. Alle vi har fått med på laget er spesielt interessert i studenter med internasjonal kompetanse, og de gleder seg til å snakke med deg!

 

Vi har delt opp karrieredagene i to: Én dag for kompetanseheving og én for messe. Du vil også få mulighet for personlig CV-veiledning med en av våre veiledere.

 

Onsdag 8. juni 

Onsdag 8. juni er viet webinarer i regi av ANSA. Webinarene er delt inn i tre seksjoner: LÆRE, MESTRE og UTKONKURRERE.

 

LÆRE-seksjonen handler om å tilegne seg basiskunnskap om jobbsøkerprosessen. Under webinarene snakker vi om ulike ting det er lurt å tenke på når du søker jobb, og om hvordan du skal få vist din kompetanse best mulig.

 

I MESTRE-seksjonen går vi hakket videre. Det kan være krevende å stå i jobbsøkerprosesser, og webinarene her handler om psykisk mestring og hvordan du kan håndtere motgangen og påkjenningene du kan oppleve som jobbsøker.

 

Webinarene i UTKONKURRERE handler om å prestere når det virkelig gjelder. Hvordan skal du skille deg ut i mengden? Vi hjelper deg blant annet med hvordan du kan du bruke din internasjonale erfaring til din fordel. 

 

Torsdag 9. juni 

Torsdag 9. juni holder vi karrieremesse med de påmeldte bedriftene og aktørene. Du kan besøke stands og lese om de ulike aktørene, chatte med dem, sende inn CV og delta på gruppesamtaler i breakout rooms. Du kan også lete blant utlyste stillinger og søke på jobb i jobbsøkerverktøyet.

 

Vi anbefaler deg å fylle ut din CV så godt du kan, slik at bedriftene kan se hva slags bakgrunn du har. En godt utfylt profil vil øke sjansene betraktelig for at bedriftene tar kontakt med deg, og det er lettere for deg å finne relevante jobber.  

 

 

Vi håper du får glede og nytte av ANSAs karrieredager! Hvem vet – kanskje du møter din neste arbeidsgiver?